Hvem er Alt i balance?

Alt i balance er et tæt samarbejde mellem AcuBalance og Winthers massage. Sammen tilbyder vi en bred vifte af behandlinger, som har et og samme mål, nemlig at du har det godt.

AcuBalance v/ Michael Wiberg

Jeg har en lang livserfaring og en sundhedsfaglig uddannelse bag mig.

Jeg har studeret kinesisk medicin i flere år og har flere specialer som f.eks. skalp-akupunktur som er godt for det motoriske system til genopretning af motorik efter blandt andet blodpropper,  Acunnova som kan behandle ca 10000 forskellige øjensygdomme, abdominal-akupunktur som er godt til at stabiliserer maveregionen og øre-akupunktur både den traditionelle kinesiske og franske Ralph Nogier's system. Samtidig følger jeg udviklingen indenfor komplimentære medicin, hvor jeg benytter de sidste nye eletroniske systemer til måling og dianogstisering, laser og lys. Hvilket gør behandlingen sikker og effektiv for dig.

 

Winthers massage v/ Jan Winther

Jeg er til hverdag brandmand i KBH Lufthavn og arbejder med massagen i min fritid.

Jeg har arbejdet med massagen i 7 år nu og tager løbende kurser for at forbedre behandlingsmulighederne. Jeg har taget kurser i vestlig medicinsk triggerpunkts-akupunktur, som er meget effektiv ved muskel spændinger og skader, samt øre-akupunktur til behandling af et væld af skader, smerter og sygdomme, samt detox-behandlling.